Wie zijn wij


Wij zijn André en Marlies Galesloot. Samen met onze twee dochters, Janneke en Lieke, hond Tess en poes Koosje wonen we op onze boerderij. De boerderij is al eeuwen in het bezit van de familie Galesloot. In 2010 hebben wij het melkveebedrijf van André zijn ouders overgenomen. Naast de 75 melkkoeien hebben we ook schapen en verhuren we ook sloepen en tuindersvletten. De tuindersvletten verhuren we al meer dan 25 jaar. De sloepen zijn sinds 2019 nieuw in de verhuur. 

Ons erf ligt aan de Dammerweg aan de rivier de Vecht tussen Weesp en Nederhorst den Berg. De Vecht staat voor een groot deel bekend om haar rijke historie. Van de Vecht werd aangenomen dat zij een zijarm van de Rijn was en dat zij oostelijk om de stad Utrecht heen liep. Tegenwoordig begint de Vecht bij de Weersluis in Utrecht en mondt uit in het IJsselmeer waar voorheen de Zuiderzee was. Samengevat begint De Vecht in Utrecht en eindigt in Muiden.

In 2016 zijn we gestart met de aanvraag voor chalets en medio 2020 konden we echt aan de slag gaan met het verwezenlijken van onze tweede tak. Voordat de chalets geplaatst konden worden, is er heel wat werk verzet. Medio 2021 konden we de eerste gasten in de chalets ontvangen. In 2023 hebben we 4 nieuwe hooibergjes geplaatst en in 2024 een pipowagen!
Wij hopen, dat je net zo geniet als wij, van onze unieke plek!

André en Marlies Galesloot